Basket Talk

Αποθέωση για τον Αβδάλα: «Εντυπωσίασε ομάδες του NBA - Πάσαρε σαν τον Ντόντσιτς!» (video)

Αποθέωση για τον Αβδάλα: «Εντυπωσίασε ομάδες του NBA - Πάσαρε σαν τον Ντόντσιτς!» (video)
Λίγες ώρες στις ΗΠΑ, ήταν αρκετές για να δείξει το ταλέντο του. Ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν εντυπωσιακός στο τουρνουά Basketball Without Borders και κατόρθωσε να... τραβήξει τα βλέμματα επάνω του!

Ανάμεσα στους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται πως είναι ο Νεοκλής Αβδάλας, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε από το NBA, στο Basketball Without Borders της Ιντιανάπολις.

Μάλιστα, ο γκαρντ του Α.Σ. Καρδίτσας (ανήκει στον Παναθηναϊκό), διακρίθηκε στο τουρνουά, που διεξήχθη στο πλαίσιο του All Star Game και μπήκε στην κορυφαία 10άδα του Basketball Without Borders!

Παράλληλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως αρκετοί σκάουτερ εντυπωσιάστηκαν από τον 18χρονο γκαρντ, ενώ ο γνωστός λογαριασμός Swish Cultures, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρομοίασε το στιλ του Αβδάλα, με αυτό του Λούκα Ντόντσιτς!

Τέλος, στο σχετικό post, υπογραμμίζεται πως αρκετές ομάδες του «μαγικού» κόσμου, έχουν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, με τον ίδιο να έχει πολλές πιθανότητες να επιλεχθεί στα draft του NBA - έστω και στο δεύτερο γύρο - στο μέλλον.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0