Basket Talk

Ο Γουεμπανιάμα σε ένα κλασικό show: Στην επίθεση... Καϊρί Ίρβινγκ, στην άμυνα απλά ο εαυτός του! (video)

Ο Γουεμπανιάμα σε ένα κλασικό show: Στην επίθεση... Καϊρί Ίρβινγκ, στην άμυνα απλά ο εαυτός του! (video)
Δύο φάσεις που πραγματικά αποκλείεται να έχει κάνει ο ίδιος παίκτης, εκτός αν λέγεται Βίκτορ Γουεμπανιάμα!

Οι Σπερς χάνουν συνέχεια. Το ίδιο έγινε και στη Μινεσότα. Κάθε μέρα, όμως περιμένουμε πως και πως τα παιχνίδια τους, για να ανακαλύψουμε τι έχει σχεδιάσει να κάνει ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Αν έχει την υγεία του, ούτε που μπορούμε να διανοηθούμε τι θα δούμε από αυτόν στο μέλλον. Προς το παρόν, αρκούμαστε σε αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα, τα οποία είναι αρκετά για... να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Τι έκανε λοιπόν, ο 20χρονος Γάλλος κόντρα στους Τίμπεργουλβς;

Στην επίθεση, έβγαλε φάση... αλά Καΐρί Ίρβινγκ, εξαντλώντας όλο το ρεπερτόριο που έχει στην ντρίμπλα και τον χειρισμό της μπάλας, που... μόνο στο playstation θα μπορούσε να διαθέτει ένας παίκτης 2 μέτρων και 24 εκατοστών:

Στην άμυνα, πραγματοποίησε μια από τις πιο «χαλαρές» τάπες που έχουμε δει, σαν τερματοφύλακας που μπλοκάρει μια πολύ εύκολη «μπαλιά».

 

Σαφώς και δεν προκαλεί εντύπωση για τον κορυφαίο μπλοκέρ του NBA, αλλά ο συνδυασμός των δύο φάσεων, σε άμυνα και επίθεση, είναι πραγματικά εξωφρενικός, και απόλυτα ενδεικτικός της μοναδικότητας του Γουεμπανιάμα!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0