Basket Talk

Οι Μπακς «σκόρπισαν» τους Χόρνετς, με… ξεκούραστο Αντετοκούνμπο, για το 3/3 μετά το All Star Break! (video)

Οι Μπακς «σκόρπισαν» τους Χόρνετς, με… ξεκούραστο Αντετοκούνμπο, για το 3/3 μετά το All Star Break! (video)

Οι Μπακς έκαναν ό,τι ήθελαν, οι Χόρνετς δεν υπήρχαν στο γήπεδο, και η συντριβή ήταν αναπόφευκτη, για την τρίτη σερί νίκη της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνέτριψαν τους Σάρλοτ Χόρνετς με 123-85 στο Fiserv Forum. Οι φιλοξενούμενοι μάλλον… δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχαν 26 πόντους, με 9/43 σουτ (!), επίδοση που είναι η χαμηλότερη σε ένα ημίχρονο στο φετινό NBA. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 49 πόντους σε αρκετά σημεία, με τους Μπακς να ανοίγουν το rotation και να ξεκουράζουν τους βασικούς τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε λιγότερα από 25 λεπτά συμμετοχής, για να βάλει 24 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ. Από την άλλη, ο Βασίλιε Μίσιτς δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των Χόρνετς, έχοντας μόλις 2 πόντους. Το μόνο που μπορούν να κρατήσουν τα «Ελάφια» από αυτό το παιχνίδι, είναι η συνέχεια του σερί νικών τους, αλλά και η άνοδος του Μπρουκ Λόπεζ στη 2η θέση στις τάπες, στην ιστορία του franchise.

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0