Basket Talk

Ασύλληπτος Γιόκιτς, «οργιάζει» μετά το All-Star Break, «διπλό» και στο Γκόλντεν Στέιτ οι Νάγκετς! (video)

Ασύλληπτος Γιόκιτς, «οργιάζει» μετά το All-Star Break, «διπλό» και στο Γκόλντεν Στέιτ οι Νάγκετς! (video)

Ο Γιόκιτς αποτελεί έτσι κι αλλιώς άλυτο πρόβλημα για το υπόλοιπο NBA, αλλά αυτά που κάνει μετά το All-Star Break είναι… πραγματικά ανησυχητικά!

«Συναγερμός» στο NBA, καθώς ο Νίκολα Γιόκιτς φαίνεται να βάζει το πόδι στο γκάζι… λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Το νέο του «θύμα» ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κόντρα στους οποίους ο Σέρβος πέτυχε 32 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ και μοίρασε 16 ασίστ. Ο πιο… ασυνήθιστος για αυτόν αριθμός, ίσως είναι τα 4 κλεψίματα, κορυφαία επίδοση της σεζόν για τον 29χρονο σταρ.

Οι Νάγκετς επικράτησαν των Γουόριορς με 119-103, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να είναι επίσης εξαιρετικός, με 27 πόντους, ενώ για τους «Πολεμιστές» ο Κλέι Τόμπσον πέτυχε 23 πόντους, σε μια «άστοχη» εμφάνιση του Στεφ Κάρι (20 πόντοι, 6/19 σουτ).


Ο Μάρεϊ, μάλιστα, μετά το παιχνίδι, έκανε πλάκα και... πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή του, Μάικ Μαλόουν!

 

Όσον αφορά το Νίκολα Γιόκιτς, στα τρία παιχνίδια μετά το All-Star Break… σπέρνει τον τρόμο στο υπόλοιπο NBA! Σε αυτά ο Σέρβος μετράει 27.3 πόντους με 69% εντός παιδιάς, 16.6 ριμπάουντ και 15 ασίστ! Αριθμοί που πρέπει να υπολογίσουμε ξανά και ξανά, για να πιστέψουμε πως είναι αληθινοί!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0