Basket Talk

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 74-61: Εύκολη επικράτηση και… μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας οι «ερυθρόλευκες»!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 74-61: Εύκολη επικράτηση και… μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας οι «ερυθρόλευκες»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 74-61, για τη 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό, για τη 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, πράγμα στο οποίο πλησίασαν οι «ερυθρόλευκες», μετά από τη νίκη τους με 74-61.

Βίτολα (20 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και Χριστινάκη (20 πόντοι) κυριάρχησαν για τις νικήτριες, ενώ για τον Παναθηναϊκό πρωταγωνίστησαν οι Αλέιν (10 πόντοι, 17 ριμπάουντ) και η Τζόουνς, όχι μόνο για τους 14 πόντους της, αλλά και για τη γροθιά που έριξε στα προστατευτικά τζάμια του ΣΕΦ, πληγώνοντας το χέρι της, κατά τη διάρκεια μιας έντασης που προκλήθηκε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
ενταση.jpg
χερι_τζοουνς.jpg

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν στο δεύτερο, ανοίγοντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (39-24). Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν, μείωσαν μέχρι και στον πόντο (50-49), αλλά η τελευταία περίοδος άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, που απέκτησε εκ νέου διψήφιο προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0