Basket Talk

O Ρίκι Ρούμπιο πατάει ξανά παρκέ μετά από 305 μέρες και η συγκίνησή του είναι ολοφάνερη! (video)

O Ρίκι Ρούμπιο πατάει ξανά παρκέ μετά από 305 μέρες και η συγκίνησή του είναι ολοφάνερη! (video)

Είναι γεγονός! Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσει την Ισπανία στα προκριματικά του EuroBasket και μοίρασε χαμόγελα.

Ήταν αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν ο Ρίκι Ρούμπιο σόκαρε τον κόσμο του μπάσκετ ανακοινώνοντας πως θα σταματήσει το άθλημα που τον ανέδειξε για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική του υγεία.

Κάπως έτσι, είχε μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποδεσμεύτηκε και από την ομάδα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τελευταία φορά που τον απολαύσαμε στα παρκέ ήταν στα playoffs του NBA τον Απρίλιο του 2023 και μέχρι και σήμερα δεν είχε συμμετάσχει ξανά σε παιχνίδι.

Όλα αυτά, όπως φαίνεται, ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Ρούμπιο όντας πιο έτοιμος σωματικά και ψυχικά υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα επιστρέφοντας μετά από 13 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του.

Ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, να επιστρέψει και στην Εθνική με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του για τα παράθυρα των προκριματικών του EuroBasket 2025.

Έτσι στις 22 Φεβρουαρίου ο Ρίκι Ρούμπιο πάτησε ξανά παρκέ στην Σαραγόσα που σείστηκε στην εμφάνισή του μετά από 305 ολόκληρες μέρες για την αναμέτρηση με τη Λετονία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0