Basket Talk

Λίλαρντ: «Σέβομαι πολύ τον Θανάση Αντετοκούνμπο, δε θα βρεις παίκτη να ενδιαφέρεται περισσότερο για την ομάδα»

Λίλαρντ: «Σέβομαι πολύ τον Θανάση Αντετοκούνμπο, δε θα βρεις παίκτη να ενδιαφέρεται περισσότερο για την ομάδα»

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ υποστήριξε ανοιχτά τον Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στους επικριτές του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γίνεται πολλές φορές, με αρνητικό τρόπο, αντικείμενο σχολιασμού στα social media. Κατά τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, αυτό συμβαίνει αδίκως, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ είναι πολύτιμος για τους Μπακς. Αναλυτικά, ο Λίλαρντ τόνισε για τον Θανάση:


«Έχω δει αυτά που λέγονται στα social media για τον T.A (σ.σ Θανάση Αντετοκούνμπο). Υπάρχουν πολλοί που μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν περισσότερο ταλέντο ή ικανότητες, αλλά δεν θα μπορούσαν ποτέ να πάρουν την θέση του. Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πλάκα, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι πολλοί που μιλάνε στο twitter δεν θα μπορούσαν να τον νικήσουν σε ένα μονό.

Αμυντικά είναι μεγάλος, δυνατός, αθλητικός, είναι επιθετικός, παίζει δυναμικά. Δεν θα βρεις παίκτη που να τον ενδιαφέρει περισσότερη η ομάδα, που θα εμφανίζεται και θα δουλεύει σκληρά όπως αυτός. Είναι πάντα στο γυμναστήριο και κάνει βάρη, πάντα στο παρκέ και δουλεύει.

Είναι κορυφή στον ρόλο του στην ομάδα μας. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ άλλον να έρχεται και να τον αντικαθιστά σε αυτό που κάνει για την ομάδα μας, ενώ είναι πάντα έτοιμος να μπει στο παρκέ και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Όντας κάποιος που βρίσκεται πίσω από κλειστές πόρτες μαζί του, τον σέβομαι πολύ και νομίζω ότι αν ο κόσμος τον γνώριζε δεν θα γελούσε τόσο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0