Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι μια συνολική φιλοσοφία» (video)

Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι μια συνολική φιλοσοφία» (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε για την φιλοσοφία του Ολυμπιακού που στηρίζεται στο... μέχρι τέλους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τέθηκε στην διάθεση της κάμερας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας, η οποία πλέον μετράει επτά σερί κατακτήσεις εγχώριων τίτλων για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και για τα τρία δυνεχόμενα κερδισμένα κύπελλα..

Για το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας στη σειρά και τους επτά σερί τίτλους για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας:
 «Θα έλεγα ότι είναι αξιοσημείωτο ρεκόρ, είναι σημαντικό και για έμενα και τους συνάδελφούς μου προπονητές που ήρθαμε ξανά πριν από τέσσερα και κάτι χρόνια στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερη θητεία μου γύρισα με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Έχουμε πάρει επτά στους επτά που διεκδικήσαμε εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα), πήγαμε σε δύο Final Four που χάσαμε στο τελευταίο σουτ σε έναν ημιτελικό και σε έναν τελικό. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Είναι ένας οργανισμός που αυτή τη στιγμή αποπνέει υγεία, είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που κάνουμε είναι να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είμαστε χαρούμενοι, εγώ και οι συνεργάτες μου, που συνδυάστηκε η επάνοδός μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ».

Σε ερώτηση για το «που φτάνει το μέχρι τέλους»: «''Το "μέχρι τέλους" είναι μια συνολική φιλοσοφία. Πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας. Πιστεύουμε στις αρχές μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται, ακόμα και τις ημέρες που μπορούμε να δίνουμε ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο και μιλώντας στους παίκτες μας μόνο για μπάσκετ και τίποτα άλλο που μπορεί να είναι μακριά από το μπάσκετ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0