Basket Talk

NBA All- Star Game, αγώνας μπάσκετ ή επίδειξης; Ρεκόρ σε πόντους, ιστορικό χαμηλό σε φάουλ!

NBA All- Star Game, αγώνας μπάσκετ ή επίδειξης; Ρεκόρ σε πόντους, ιστορικό χαμηλό σε φάουλ!

Επιτεύχθηκαν 397 πόντοι με μόλις μόλις τρία φάουλ! Κατά πόσο βλέπουν πλέον οι παίκτες, το All- Star Game ως έναν αληθινό αγώνα μπάσκετ;

Η επιστροφή του format Ανατολής- Δύσης, «ξύπνησε» από τα παλιά, αναμνήσεις ανταγωνιστικών All- Star Game, που αντιμετωπίζονταν ως «κανονικοί» αγώνες, από τους παίκτες και από το περιβάλλον του NBA.

Φέτος, οι αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, αρνούνταν να… ακουμπήσουν ο ένας τον άλλον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σε ένα ματς που έσπασε ρεκόρ σκοραρίσματος, τόσο από μια ομάδα, με τους 211 πόντους της Ανατολής, όσο και σε σύνολο πόντων, με τους 397 των δύο ομάδων, να γίνουν μόλις τρία φάουλ!

Οι αριθμοί αυτοί είναι τρομερά δυσανάλογοι μεταξύ τους, και δεν μπορεί παρά να δείχνουν έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες στο αμυντικό κομμάτι, με το All- Star Game να μοιάζει πλέον πλέον, όλο και πιο έντονα, με έναν αγώνα επίδειξης. Αν ο σκοπός, λοιπόν, της επαναφοράς του παλιού format, ήταν να δούμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με ένταση και πάθος, δύσκολα μπορούμε να ισχυριστούμε πως επετεύχθη.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0