Basket Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Γκος οι «ερυθρόλευκοι», δίχως Βιλντόζα οι «πράσινοι»!

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Γκος οι «ερυθρόλευκοι», δίχως Βιλντόζα οι «πράσινοι»!

Αγωνιστικά πλάνα με ελλείψεις στα γκαρντ θα οργανώσουν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν, καθώς οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Λούκα Βιλντόζα δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του τελικού (19:00) εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών.

Οι «αιώνιοι» ετοιμάζονται για την μάχη που θα κρίνει τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας για τη σεζόν 2023/2024 και όπως φαίνεται, οι ομάδες θα παραταχθούν έχοντας αμφότερες μία σημαντική απουσία στα γκαρντ. Για τους «Ερυθρόλευκους» εκτός παραμένει ο Νάιτζελ ΓουίλιαμςΓκος, ενώ από το «τριφύλλι» θα απουσιάσει ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα προφυλαχθεί από τον Εργκίν Αταμάν.

Ως εκ τούτου, οι έξι ξένοι του Ολυμπιακού με δικαίωμα συμμετοχής είναι οι εξής: Αϊζάια Κάνααν, Ίνγκας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ.

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής: Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι.

Υπενθυμίζεται πως το τζάμπολ του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» είναι προγραμματισμένο για τις 19:00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0