Basket Talk

«Βασιλιάς» των καρφωμάτων ο Μακ ΜακΚλάνγκ για δεύτερη συνεχή χρονιά! (video)

«Βασιλιάς» των καρφωμάτων ο Μακ ΜακΚλάνγκ για δεύτερη συνεχή χρονιά! (video)

Μακ ΜακΚλάνγκ back to back. Ο γκαρντ των Οσεόλα Μάτζικ, επανέλαβε τα περυσινά του κατορθώματα και στέφθηκε ξανά «Βασιλιάς» του Dunk Contest επιτυγχάνοντας άλμα και κάρφωμα πάνω από τον θηριώδη Σακίλ Ο’ Νιλ!

Ο βραχύσωμος (ύψους 1,88 μέτρων), Μακ ΜακΚλάνγκ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Dunk Contest, επικρατώντας του Τζέιλεν Μπράουν στον τελικό. Στο κάρφωμα που του έδωσε τη νίκη, πήδηξε από τον ύψους 2,16 μέτρων Σακίλ Ο’ Νιλ και βαθμολογήθηκε με 50 πόντους.

Ο γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League με τη φανέλα των Οσεόλα Μάτζικ θριάμβευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Και το έκανε με στυλ επικρατώντας του Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς.

Ο Μακ ΜακΚλάνγκ μπορεί να μην επανέλαβε τα περυσινά κατορθώματα και ιδίως τη συζήτηση που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του, αλλά απέδειξε πως διαθέτει ικανότητα και… φαντασία. Το κάρφωμα που του έδωσε τη νίκη περιλάμβανε πτήση πάνω από το θηριώδες κορμί του Σακίλ Ο’ Νιλ και επιτυχημένο κάρφωμα.

Στον πρώτο γύρο αγωνίστηκαν τέσσερις αθλητές. Οι Χάιμε Χάκεζ (Μαϊάμι Χιτ), Τζέικομπ Τόπιν (Νιου Γιορκ Νικς), Τζέιλεν Μπράουν (Μπόστον Σέλτικς) και Μακ ΜακΚλάνγκ (Οσεόλα Μάτζικ).

Δείτε εδώ τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων:

Χάιμε Χακέζ - Μαϊάμι Χιτ

Tζέικομπ Τόπιν (Νιου Γιορκ Νικς)

Τζέιλεν Μπράουν (Μπόστον Σέλτικς) 

Μακ ΜακΚλάνγκ (Οσεόλα Μάτζικ) 


Στον τελικό προκρίθηκαν οι Τζέιλεν Μπράουν και Μακ ΜακΚλάνγκ με τον γκαρντ των Οσεόλα Μάτζικ να είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0