Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε το επίπεδό μας, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Γκος»

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε το επίπεδό μας, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Γκος»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, επεσήμανε τη δυσκολία που είχε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ υποστήριξε πως δεν γνωρίζει αν ο Γουίλιαμς-Γκος θα δώσει το «παρών».
Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα (91-77) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής:

«Θα έλεγα ότι έγινε ένα παρόμοιο παιχνίδι με το χθεσινό, με μία ακόμα πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος που μας ανάγκασε να ξοδέψουμε ενέργεια. Όλοι παίρνουν σαν δεδομένο ότι θα νικήσουμε και δεν είναι καθόλου έτσι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανοίξαμε τη διαφορά και μετά ήμασταν αρκετά αφελείς. Κάναμε 16 λάθη που είναι πάρα πολλά. Ξέραμε το πρες που παίζει ο Προμηθέας και σε μερικά λάθη δείξαμε και χαλαροί, από ένα σημείο και μετά. Δείξαμε όμως και πάλι το επίπεδό μας, είχαμε πολλές ασίστ που είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίζουμε έτσι. Με εξαίρεση ένα σημείο του δεύτερου δεκαλέπτου. Ο Προμηθέας έμεινε κοντά στο σκορ και μας δυσκόλεψε, αλλά τελικά νικήσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, είχε πολύ καλή παρουσία. Προερχόταν από νίκη με 40 πόντους και είχε ενέργεια. Έχουμε τον τελικό μπροστά μας, ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτά που παίξαμε μέχρι τώρα».

Για τον Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος: «Η μαγνητική του Γουίλιαμς-Γκος ήταν καθαρή, δεν έδειξε κάτι, θλάση ή κάτι άλλο. Έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, κάνει θεραπείες συνέχεια, θα ξέρουμε το μεσημέρι αν θα τον έχουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες, δεν ξέρω κι εγώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0