Basket Talk

Hall of Fame: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κλάση του 2024

Hall of Fame: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κλάση του 2024

Ανακοινώθηκαν οι 14 υποψήφιοι στο Hall of Fame για την κλάση του 2024 με ονόματα όπως Βινς Κάρτερ και Τσόνσι Μπίλαμπς να… φιγουράρουν και τον Παναγιώτη Γιαννάκη να μην καταφέρνει να μπει στη λίστα.

Το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame ανακοίνωσε τους υποψήφιους που θα τεθούν στην κρίση της επιτροπής, με την ανακοίνωση για το ποιοι εξ αυτών θα εισαχθούν τελικά να αναμένεται να γίνει στις 6 Απριλίου στο Final Four του NCAA.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος, αλλά δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην σχετική λίστα με την Αυστραλή Μισέλ Τιμς να είναι η εκλεκτή της επιτροπής.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν ανάμεσα στους 14 υποψηφίους για την κλάση του 2024 του Hall of Fame είναι εκείνα των Βινς Κάρτερ, Τσόνσι Μπίλαμπς, Μάικλ Κούπερ και Γουόλτερ Ντέιβις.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι: Τσόνσι Μπίλαπς, Βινς Κάρτερ, Μάικλ Κούπερ, Γουόλτερ Ντέιβις, Μπο Ράιαν, Τσαρλς Σμιθ, Σιμόν Αγκούστους, Μάριαν Ουάσινγκτον, Ντικ Μπαρνέτ, Χάρλεϊ Ρέντιν, Μισέλ Τιμς, Νταγκ Κόλινς, Χερμπ Σιμόν, Τζέρι Γουέστ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0