Basket Talk

«It’s Toliopoulos’ time»: Ηγετικός, συγκινητικός και ο… αυτοκράτορας που χρειάζεται ο Άρης! (video)

«It’s Toliopoulos’ time»: Ηγετικός, συγκινητικός και ο… αυτοκράτορας που χρειάζεται ο Άρης! (video)

Ό,τι αναζητά ο Άρης το έχει βρει στα… μάτια του Βασίλη Τολιόπουλου και το θαύμα έγινε!

Σχετικά Άρθρα

Ό,τι και να πει κανείς για τον Βασίλη Τολιόπουλο είναι πραγματικά λίγο μιας και η φετινή σεζόν που διανύει ο Έλληνας γκαρντ είναι βγαλμένη από… παραμύθι.

Η μία καλή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη με τον 27χρονο παίκτη του Άρη να κάνει «μαγικά» απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο συναντά.

6117051.jpg

Οι «πληγωμένοι» αμέτρητοι. Το έκανε απέναντι στην Ουλμ με 17 πόντους εκ των οποίων 5 τρίποντα, απέναντι στον Παναθηναϊκό σε μία ιστορική νίκη, όπου ο Τολιόπουλος σημείωσε 12 πόντους με τρία τρίποντα μόνο στο τέλος, κόντρα στην Τρέντο ξανά με 17 πόντους και τελευταίο… θύμα του ήταν ο ΠΑΟΚ και μάλιστα δις!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποκλίθηκε στο μεγαλείο του γκαρντ του Άρη μόλις προ τεσσάρων ημερών για λογαριασμό της Basket League πριν βιώσει ξανά την… οργή του στο Κύπελλο Ελλάδας.

ʕЅˋϠŋˁďӠ2023-2024 / FINAL-8 / Бχ̉ԅˉʏӠ/ Ёϊ - QǓ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Τότε, ο Τολιόπουλος ξαναχτύπησε στην 4η περίοδο σκοράροντας 13 από τους συνολικά 20 πόντους που συγκέντρωσε στην αναμέτρηση χαρίζοντας έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι το τέταρτο δεκάλεπτο είναι αδιαμφησβήτητα και με διαφορά το αγαπημένο του ηγέτη των «κιτρινόμαυρων» γιατί τότε ξέρει να τα δίνει όλα, ειδικά όταν η μπάλα… καίει.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και ο προημιτελικός του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, που ο Τολιόπουλος βάλθηκε να… βάψει «κίτρινο». Με την ηγετική του εμφάνιση ο 27χρονος γκαρντ βοήθησε την ομάδα του να ολοκληρώσει μία επική πρόκριση με ανατροπή επιστρέφοντας από το -15 (64-59) μόλις έξι λεπτά πριν το φινάλε.

Ο ηγέτης της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη σταμάτησε στους 24 πόντους με 5/10 τρίποντα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως τους 17 πόντους τους σημείωσε, μα φυσικά, στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Με τέσσερα εύστοχα τρίποντα και το καθοριστικό λέι απ στα 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ήταν εκείνος που υπέγραψε την πρόκριση του Άρη στους «4» του Κυπέλλου κι όπως ήταν απολύτως λογικό δε μπορούσε μετά να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την ψυχή που έβγαλε η ομάδα του την κρίσιμη στιγμή.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0