Basket Talk

H «μάχη» του Final 8 μέσα από τις αποδόσεις της Novibet και μαζί ένα ενδιαφέρον ρίσκο!

H «μάχη» του Final 8 μέσα από τις αποδόσεις της Novibet και μαζί ένα ενδιαφέρον ρίσκο!

Τέσσερις μέρες γεμάτες μπάσκετ βρίσκονται προ των πυλών για να καθηλώσουν τους μπασκετόφιλους που αναμένουν να δουν ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης με την αυλαία να ανοίγουν οι δύο πρώτοι ημιτελικοί.

ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ και ΠΑΟΚΆρης, ΟλυμπιακόςΠεριστέρι και ΠρομηθέαςΠανιώνιος θα ριχτούν στη «μάχη» για την πρόκριση στους ημιτελικούς του τουρνουά με τους φίλους της «πορτοκαλί θεάς» να κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα αναμένοντας το αποτέλεσμα αυτού του γεμάτου μπάσκετ τετραημέρου (15-18/02) που θα αναδείξει την ομάδα που θα κερδίζει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

ebb38a8958dac215493659fd1974fa81_XL.jpg

Η συναρπαστική διοργάνωση θα καλύπτεται από την Cosmote TV και από τους ημιτελικούς κι έπειτα και από τον ΣΚΑΪ.

Φυσικά τα μεγάλα φαβορί για το Κύπελλο δεν είναι άλλα από τους «αιώνιους» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τον Άρη να είναι από τις ομάδες που επίσης ξεχωρίζει μιας κι έχει το μομέντουμ με το μέρος του. Εννοείται πως την δική τους «μάχη» θα δώσουν και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας και Πανιώνιος.

Όλες οι ομάδες έχουν κάνει το δικό τους… ταξίδι στον θεσμό κι έχουν αναδειχθεί Κυπελλούχοι με τον Προμηθέα μόνο να μην μετράει κάποια κατάκτηση.

Κύπελλο_Ελλάδας_Μπάσκετ_1.png

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι η επικρατέστερη ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου και τον συναντάμε σε 1.60 απόδοση από τη Novibet. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Basket League μετρώντας μόλις μία ήττα από τον Άρη, ενώ στην EuroLeague φιγουράρουν στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στον προημιτελικό της Πέμπτης (15/02) θα συναντήσουν την ΑΕΚ του Ηλία Ζούρου που έχει μία κάθοδο στην πορεία της και περιμένει να βρει τρόπο να αντιδράσει. Το ζευγάρωμα με τους «πράσινους» δεν της… χαμογέλασε κι αυτό φαίνεται κι από τις αποδόσεις στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη βρίσκεται σε 2.25 απόδοση για να νικήσει το τρόπαιο, ενώ η μόνη πιθανή συνάντηση των δύο «αιωνίων» θα είναι μονάχα στον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έκτοι στην EuroLeague και δεύτεροι στο πρωτάθλημα και δίχως κάποιο απρόοπτο θα «παλέψουν» για τον τίτλο στον τελικό της Κυριακής. Στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με τους Περιστεριώτες να μην έχουν τις αποδόσεις με το μέρος τους. Ωστόσο αν αξίζει μία επιλογή είναι το Under 156,5 πόντοι σε 1,92 απόδοση από τη Novibet.

Με το… καλημέρα σας έχουμε θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον εκρηκτικό Βασίλη Τολιόπουλο βρίσκονται σε καλό φεγγάρι τόσο στο EuroCup, όσο και στο πρωτάθλημα, ενώ είχαν ρίξει στο… καναβάτσο τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς.

Η νίκη του Άρη στην φάση των «8» και η πρόκριση στα ημιτελικά έχει απόδοση 1.49 στη Novibet.

To άλλο ζευγάρι των «8» είναι ο Προμηθέας με τον Πανιώνιο που κέρδισε το εισιτήριό του από την Elite League. Επίσης οι προβλέψεις βρίσκονται υπέρ των Πατρινών που έχουν δυναμώσει την ομάδα τους τη φετινή σεζόν τόσο στην Basket League, όσο και στο Basketball Champions League με ενδιαφέρουσα επιλογή να είναι το Under 157.5 πόντοι από τη Novibet.

Τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τα προαναφέραμε και για όποιον είναι πιο τολμηρός και θέλει να… ρισκάρει μπορεί να επιλέξει να φτάσει η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στον τελικό, που σημαίνει να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά. Ο Άρης έχει καταπληκτικό μομέντουμ και θα μπορούσε να κοντράρει ξανά στα ίσα την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Η πρόκριση του Άρη στον τελικό βρίσκεται σε απόδοση 8.00 από τη Novibet. 

9ba16f15d117e56ebf9215e28eed8e32_XL.jpg

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final 8:

Προημιτελικοί

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

18.00 Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5

21.00 ΠΑΟΚ mateco - Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

18.00 Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5

21.00 Προμηθέας Π . -Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5

Ημιτελικοί - Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote 5

21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote 5

Τελικός - Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote 5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0