Basket Talk

Αγραβάνης: «Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»

Αγραβάνης: «Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την παρουσία της ΑΕΚ στο Final-8 του Κυπέλλου, για τους στόχους που έχει η «Ένωση», αλλά και για το… βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας.

Ο Αγραβάνης τόνισε πως η ΑΕΚ θα δώσει «μάχη» στο Final-8 του Κυπέλλου, ενώ έκανα ειδική αναφορά για το βάρος που έχει η φανέλα της «ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυρο» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και ο Αγραβάνης δηλώνει έτοιμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης:

Την προσπάθεια της ΑΕΚ στο Final 8: «Παίξαμε αρκετά άσχημα στο προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έχουμε όμως δει τα λάθη μας, έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην Ευρωλίγκα και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Ποιες αδυναμίες του Παναθηναϊκού μπορεί να χτυπήσει η ΑΕΚ: «Σίγουρα κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στις αδυναμίες που έχουμε. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση για το καλύτερο δυνατό».

Tις ευθύνες των παικτών για την πορεία της ΑΕΚ: «Το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ είναι μεγάλο, αλλά όταν βρίσκεσαι σε μια δύσκολη κατάσταση και η απόδοση όλων δεν είναι αυτή που πρέπει, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις περισσότερο, ατομικά και ομαδικά, για να βγεις από αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, ούτε θα αλλάξει κάποιος παίκτης τα πάντα».

Tην κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: «Δεν ξέρω πότε θα είμαι στην κατάσταση που θέλω. Έχω κάνει καλή δουλειά και στην απώλεια κάποιων κιλών. Σίγουρα χρειάζομαι λίγο ακόμη χρόνο, αλλά δεν θέλω να είναι αυτό δικαιολογία. Πρέπει κι εγώ και όλοι μας να βελτιωθούμε για καλύτερα αποτελέσματα».

Tη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Final 8: «Η διοργάνωση είναι πολύ όμορφη, ο κόσμος της Κρήτης πάντα αγκαλιάζει το μπάσκετ. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει πάει καλά, αλλά εύχομαι φέτος να πάμε πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Tην Εθνική ομάδα: «Δεν είμαι στις κλήσεις, εύχομαι όμως καλή επιτυχία στα παιδιά και στον Βασίλη. Να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Θέλω το διάλειμμα που θα έχω να το εκμεταλλευτώ προσωπικά για να βελτιωθώ και να δει ο κόσμος μετά ότι έχω επιστρέψει στο 100%. Εγώ πάντα είμαι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας. Μπορεί παλαιότερα να έγιναν κάποια πράγματα, αλλά όποτε με καλέσουν θα είμαι εκεί».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0