Basket Talk

Αταμάν: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε, αλλά στόχος είναι η EuroLeague – Αν πάμε Final-4 θα γράψουμε ιστορία»

Αταμάν: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε, αλλά στόχος είναι η EuroLeague – Αν πάμε Final-4 θα γράψουμε ιστορία»

Ξεκάθαρος ήταν ο Εργκίν Αταμάν, αναφορικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού. «Κανείς δεν θα θυμάται αν κερδίσαμε ή χάσαμε το Κύπελλο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πέσει στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, στο Final-8 που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Εργκίν Αταμάν, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους των «πρασίνων». Προτεραιότητα έχει πάντα η EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα!

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΚ (15/02, 18:00).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός:

«Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα ματς και το Κύπελλο. Σε τρία παιχνίδια κρίνεται ένα Κύπελλο. Θα είμαστε χαρούμενοι αν τα καταφέρουμε. Αλλά ο στόχος μας είναι στην EuroLeague και στην κατάκτηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω αυτό ισχύει για όλους. Αν κερδίσεις, θα είσαι χαρούμενος. Όμως, κανείς δεν θα θυμάται αν κερδίσαμε ή χάσαμε το Κύπελλο. Όμως, αν πάμε στο Final-4 ή πάρουμε το πρωτάθλημα θα γράψουμε ιστορία. Όπως και να έχει, είμαστε εδώ για να νικήσουμε.

Όλες οι ομάδες ήρθαν εδώ για να κερδίσουν. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς. Στο Κύπελλο κάθε ματς είναι επικίνδυνο, κάθε ομάδα δίνει τα δυνατά της, γιατί είναι παιχνίδια πρόκρισης. Φυσικά, αν νικήσουμε αύριο, θα σκεφτούμε το επόμενο ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όλοι είναι υγιείς τώρα και πιστεύω πως και ο Σλούκας θα πάρει λεπτά στο Κύπελλο. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με μια νίκη, γιατί η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και ‘μάχεται’. Την αντιμετωπίσαμε πριν δυο μέρες, δεν ήταν εύκολος αγώνα. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0