Basket Talk

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δει ξανά αυτή την πάσα: Τότε ο Καλάθης, τώρα ο Ναν! (video)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δει ξανά αυτή την πάσα: Τότε ο Καλάθης, τώρα ο Ναν! (video)

Εκπληκτικός Κέντρικ Ναν, για ακόμη μία φορά, «άρρωστη» πάσα πίσω από την πλάτη για τον Ματίας Λεσόρ. Αλλά μήπως ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δει ξανά, μία παρόμοια φάση;

Με τον Κέντρικ Ναν, να πραγματοποιεί μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 89-69 (12/02) την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της 18ης  αγωνιστικής της Basket League.

Σημείωσε 19 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Πάμε παρακάτω. Δεν είναι κάτι που πραγματοποιεί για πρώτη φορά, συνεπώς από ένα σημείο και μετά, δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Ωστόσο, ουδείς θα λησμονήσει εύκολα μία επική ασίστ που έχει δώσει στον Ματίας Λεσόρ. Μπαίνει προς τα μέσα, άπαντες περιμένουν να τελειώσει τη φάση και αυτός, μοιράζει την μπάλα στον συμπαίκτη του, πίσω από την πλάτη.

Πρόκειται για μία ασίστ που έγινε… viral στο Twitter, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού την έχει δει ξανά. Μερικά χρόνια πριν, σε ένα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός, στην Ισπανία, με το σκορ στο 25-18. Ο Ντίνος Μήτογλου θα τη θυμάται. Αυτός άλλωστε την μετουσίωσε σε δύο πόντους για τους «πρασίνους» (στα 0.37 του βίντεο).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0