Basket Talk

Νίκη στα 0,3’, με χαμένη βολή και φάουλ από instant replay; Και όμως συνέβη, «ήρωας» ο Χόλιντεϊ! (video)

Νίκη στα 0,3’, με χαμένη βολή και φάουλ από instant replay; Και όμως συνέβη, «ήρωας» ο Χόλιντεϊ! (video)

Τρομερή εξέλιξη στην αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς με τους Νιου Γιορκ Νικς, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Χόλιντεϊ σε ένα επικό φινάλε!

Συζητάμε για την αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς. Ένα επικό παιχνίδι, ένα από τα κορυφαία στην τρέχουσα σεζόν του NBA και ένα χαρακτηριστικό τεκμήριο, για όσους προτιμούν το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο.

Διότι στην πρώτη περίπτωση, το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, δεν μπορείς να είσαι… ποτέ σίγουρος και ενδέχεται να κερδίσεις ακόμη και στα κλάσματα δευτερολέπτου. Όπως περίπου συνέβη και στην προαναφερθείσα συνάντηση, με το τελικό 105-103, να διαμορφώνεται από τον Χόλιντεϊ σε «νεκρό» χρόνο.

Εκκρεμούσαν εννέα δευτερόλεπτα για τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Βρισκόμαστε στο 103-103. Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι το ματς θα πάει στην παράταση, ο Χόλιντεϊ πήρε το ριμπάουντ και έπειτα από εξέταση στο instant replay, οι διαιτητές τον έστειλαν στις βολές, Ο παίκτης των Ρόκετς ήταν εύστοχος στις δύο από τις τρεις και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0