Basket Talk

Ναν: «Είναι ωραία στην Αθήνα, σκοπεύω να μείνω εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση»

Ναν: «Είναι ωραία στην Αθήνα, σκοπεύω να μείνω εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση»
Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για το επερχόμενο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε ο Κέντρικ Ναν.

Ο Κέντρικ Ναν παραχώρησε συνέντευξη στο «basketnews» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος γκαρντ, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια, για τη ζωή στην Αθήνα, ενώ τόνισε πως σκοπεύει να παραμείνει στο «τριφύλλι», εφόσον δεχτεί την κατάλληλη πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέντρικ Ναν:  

Για την δήλωσή του πριν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Νιώθω καλά με αυτό. Είπα απλώς τι πρόκειται να συμβεί. Eίναι η δύναμη της θέλησης. Όταν την έχεις, έχεις μία υπέροχη ομάδα και συμπαίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Αλλά έκανα τη δήλωση σε σχέση με αυτό που ρώτησε η δημοσιογράφος. Ανέφερε πως έκανε όλο τον δρόμο από την Τουρκία για να έρθει και έπρεπε να της απαντήσω».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Αταμάν μετά το ματς: «Ανέφερε την ιστορία που έχει απέναντι στη Φενέρ, αλλά ό,τι λέει μένει στα αποδυτήρια. Οπότε ας το ξεχάσουμε».

Για την απόδοση των Καλαϊτζάκη και Χουάντσο κόντρα στη Φενέρ: «Ήταν εξαιρετικοί κόντρα στη Φενέρ. Ο Χουάντσο προπονήθηκε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Η νοοτροπία του αναβαθμίστηκε και μπορώ να το πω. Τον χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά».

Για το Final-8 του Κυπέλλου: «Είναι μία πρόκληση γιατί κανείς δεν έχει παίξει τρία παιχνίδια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά στα μέσα του Φλεβάρη, όταν οι παίκτες αρχίζουν να γίνονται κάπως νωθροί και τα σώματα είναι παρόμοια. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα σώματά μας, πνευματικά και ψυχολογικά και αν είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονώ να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο».

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ ωραία στην Αθήνα και ήδη τα έχουμε όλα βάλει στη θέση τους. Πραγματικά σκοπεύω να μείνω αν έρθει η κατάλληλη πρόταση». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0