Basket Talk

Αταμάν προς φιλάθλους Ολυμπιακού: «Συγγνώμη, οι καιροί έχουν αλλάξει, εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσω» (video)

Αταμάν προς φιλάθλους Ολυμπιακού: «Συγγνώμη, οι καιροί έχουν αλλάξει, εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσω» (video)

Ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις στιχομυθίες που ανταλλάσσει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο ΟΠΑΠ φιλοξένησε τον Εργκίν Αταμάν στο κανάλι του στο YouTube λίγες μόνο μέρες πριν το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος τεχνικό μίλησε για την σχέση του με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στις τυχαίες συναντήσεις που έχει με φίλους του «Τριφυλλιού», αλλά και του Ολυμπιακού.

Στην ερώτηση για το πόσες selfies του ζητάνε να βγάζει την ημέρα, ο Αταμάν είπε: «Περίπου 50 την ημέρα. Μου ζητάνε παντού, σε κάθε εστιατόριο, παντού στον δρόμο, στην παραλία», ενώ σχετικά με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκει στον δρόμο, τόνισε: «Μου λένε ευχαριστώ. Μου ζητάνε το 7ο αστέρι και φυσικά να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τους τίτλους. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ εδώ στην Γλυφάδα και φιλάθλους του Ολυμπιακού και ο περισσότεροι μου λένε "είμαστε με τον Ολυμπιακό, σεβόμαστε την δουλειά σου, όμως εμείς θα κερδίσουμε". Και τότε εγώ τους λέω: "Συγγνώμη, οι καιροί έχουν αλλάξει. Εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσω»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0