Basket Talk

Η προσωπική νίκη του Τσετ Χόλμγκρεν: Όταν ένας βετεράνος ζητάει τη φανέλα σου! (video)

Η προσωπική νίκη του Τσετ Χόλμγκρεν: Όταν ένας βετεράνος ζητάει τη φανέλα σου! (video)

Ο Τζαβάλ ΜακΓκί ζήτησε τη φανέλα του Τσετ Χόλμγκρεν μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και των Σακραμέντο Κινγκς δείχνοντας πώς ο σεβασμός δεν κοιτάζει ηλικίες.

Οι Σακραμέντο Κινγκς λύγισαν απέναντι στους «εκρηκτικούς» Θάντερ με 113-127 μέσω του, για ακόμη μία φορά, εκπληκτικού Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ (38π.), ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ δεν προσέφερε τις… υπηρεσίες του εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο.

Έτσι η ομάδα της Οκλαχόμα παρέμεινε στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 36-17 με ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του κόσμου στο τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος σέντερ των «βασιλιάδων», Τζαβάλ ΜακΓκί ζήτησε τη φανέλα του ρούκι των Θάντερ, Τσετ Χόλμγκρεν, που πραγματοποιεί μία ονειρική πρώτη σεζόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο 21χρονος σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ και βίωσε μία πολύ ξεχωριστή στιγμή θαυμασμού στο φινάλε από τον τρεις φορές πρωταθλητή στο NBA που δεν αγωνίστηκε, αλλά έδειξε την εκτίμησή του στο ταλέντο του Χόλμγκρεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0