Basket Talk

Η déjà vu ασίστ του Χαλιμπάρτον «α λα Κόμπε»: Ίδιο μέρος, ίδια μέρα! (video)

Η déjà vu ασίστ του Χαλιμπάρτον «α λα Κόμπε»: Ίδιο μέρος, ίδια μέρα! (video)

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον την... είδε Κόμπε! Ο «αστέρας» των Πέισερς σε μία, μάλλον σατανική σύμπτωση, αντέγραψε ό,τι ακριβώς έγινε ένα βράδυ 10ης Φλεβάρη, το 2012, όταν ο Κόμπε Μπράιαντ παρήγαγε μία «αλήστου μνήμης» ασίστ! Σύμπτωση;

Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2012 σε ένα παιχνίδι μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Νιου Γιορκ Νικς στο Madison Square Garden, όταν ο Κόμπε Μπράιαντ έβγαζε την «αλήστου μνήμης» ασίστ στον εαυτό του, πριν προσφέρει την μπάλα στον Πάου Γκασόλ, ο οποίος ευστόχησε σε σουτ δύο πόντων για να μειώσει για την ομάδα του σε 76 – 69.

Δώδεκα χρόνια μετά, ακριβώς την ίδια μέρα, την ίδια ιδιότυπη ασίστ «παρήγαγε» ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Ιντιάνα Πέισερς, ξανά στο Madison Square Garden, με θύμα ξανά τους Νικς. Ο 23χρονος Αμερικάνος αστέρας, πάσαρε στον Πασκάλ Σιάκαμ, με το απόλυτο deja vu να ολοκληρώνεται με την εύστοχη κατάληξη του σουτ από τον παίκτη των Πέισερς, με τη διαφορά πως σε αυτή την περίπτωση το σουτ του Σιάκαμ ήταν για τρεις.

 


Όπως είναι προφανές, η φάση και το ακριβές αντίγραφο του στιγμιότυπου έχει «σηκώσει» αρκετή συζήτηση για το κατά πόσο ήταν τυχαία η έμπνευση του σταρ των Ιντιάνα Πέισερς στο χθεσινό παιχνίδι (10/2) με αντίπαλο τους Νιου Γιορκ Νικς, ανήμερα της επετείου της ασίστ του «θρυλικού» Κόμπε.

Συγκρίνετε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0