Basket Talk

Basket League: «Σκόρπισε» τον Απόλλωνα ο Προμηθέας, νίκη... βάλσαμο για την Καρδίτσα (video)

Basket League: «Σκόρπισε» τον Απόλλωνα ο Προμηθέας, νίκη... βάλσαμο για την Καρδίτσα (video)
Ο Προμηθέας συνέτριψε τον Απόλλωνα στη «μάχη» της Πάτρας, την ίδια στιγμή που η Καρδίτσα πανηγύρισε μία νίκη - «χρυσάφι» απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου

Καρδίτσα - Κολοσσός Ρόδου 87-69

Η Καρδίτσα ήλεγξε απόλυτα την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου και κατόρθωσε να πανηγυρίσει μία σπουδαία εντός έδρας νίκη (87-69), με «φόντο» την παραμονή στην κατηγορία. 

Έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες στην έδρα τους, οι Θεσσαλοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και ανέβηκαν στο 6-12 και στην 10η θέση της βαθμολογίας της Basket League. Από την άλλη, οι Ροδίτες υποχώρησαν στο 7-11 και βρίσκονται στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης.

Κορυφαίος για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου ήταν ο Σακ Μπιουκάναν με 22 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ρέι ΜακΚόλουμ, που σημείωσε 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 44-35, 64-57, 87-69

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

Απόλλων Πάτρας - Προμηθέας Πάτρας 86-54 

Ο Προμηθέας έστησε «πάρτι» στην έδρα του Απόλλωνα και επικράτησε με το εμφατικό 86-54, στην «μάχη» της Πάτρας! 

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κυριάρχησε από την πρώτη περίοδο και εν τέλει πήρε με χαρακτηριστική άνεση το ροζ φύλλο. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 10-8 και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Basket League. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έπεσε στο 3-15 και παρέμεινε στην τελευταία θέση της σχετικής κατάταξης.

Πολυτιμότερος των νικητών ήταν ο Άντονι Κάουαν με 17 πόντους, ενώ θετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νάσος Μπαζίνας (17 πόντοι). 

Τα δεκάλεπτα: 11-16, 19-36, 37-58, 56-84.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0