Basket Talk

Ο… προπονητής Μπέβερλι, ο «διπλός» Giannis και οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες! (video)

Ο… προπονητής Μπέβερλι, ο «διπλός» Giannis και οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες! (video)

Περίπατο έκαναν οι Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μία χαλαρή «διπλή» βραδιά και τον Πάτρικ Μπέβερλι να νιώθει σαν στο… σπίτι του!

Οι Μπακς επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα κι έριξαν στο… καναβάτσο τους Σάρλοτ Χόρνετς με 120-84 και παρέμειναν στην τροχιά της δεύτερης θέσης στην ανατολική περιφέρεια (34-19).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε να υπερβεί τον εαυτό του σημειώνοντας 15 πόντους και μαζεύοντας 14 ριμπάουντ, ενώ ο Μαλίκ Μπίσλι ξεχώρισε με τους 21 πόντους του και την ευστοχία του από την περιφέρεια (7/9 τρίποντα) μαζί με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ με 26 πόντους και 8 ασίστ. Φυσικά περίφημη εμφάνιση πραγματοποίησε κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεσηκώνοντας ουκ ολίγες φορές τον πάγκο των «ελαφιών».

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεοαποκτηθής, Πάτρικ Μπέβερλι, που έδειξε από νωρίς τον εαυτό του σα να ήταν ανέκαθεν μέλος του ρόστερ των Μπακς. Μάλιστα, κάποια στιγμή σε ένα time out πήρε μέχρι και το πινακάκι του Ντοκ Ριβερς κι έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του με τους εκφωνητές να λένε χαρακτηριστικά πως συμπεριφέρεται σα να είναι στην ομάδα 5 μήνες κι όχι μόλις 5… λεπτά.

 
Δημοσίευση από @ballislife
Προβολή στο Threads

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0