Basket Talk

Γιώργος Παπαγιάννης: Οκτώ τίτλοι, «πικρός» χωρισμός και επιστροφή στο... φλεγόμενο ΟΑΚΑ (video)

Γιώργος Παπαγιάννης: Οκτώ τίτλοι, «πικρός» χωρισμός και επιστροφή στο... φλεγόμενο ΟΑΚΑ (video)
Η καριέρα του Γιώργου Παπαγιάννη είναι συνυφασμένη με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά,ο διεθνής σέντερ βρίσκεται πλέον, σε διαφορετικό «στρατόπεδο» και η επιστροφή του στο γεμάτο ΟΑΚΑ, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (09/02, 21:30) στο ΟΑΚΑ, για την 26η αγωνιστική της EuroLeague, σε μία «μάχη» που αναμένεται να κρίνει πολλά, ενόψει της συνέχειας.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ενδέχεται να ιδιαίτερα... ζεστό για ακόμη μία βραδιά, τη φετινή σεζόν.

Πάντως, τα «φώτα» πέφτουν επάνω και στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, ως αντίπαλος των «πράσινων», στην Αθήνα.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων (Οκτώβριος του 2023), ο διεθνής σέντερ είχε «πληγώσει» την πρώην ομάδα του, αφού είχε σημειώσει 15 πόντους (3/4 τρίποντα), με την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη να επικρατεί με 83-69 στο φινάλε. Λίγους μήνες αργότερα, ο «Big Papa» προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, καθώς έχει σημειωθεί sold out, εδώ και περίπου μία εβδομάδα.


Το καλοκαίρι... ακούστηκαν πολλά για την αποχώρηση του Παπαγιάννη από τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, για τον τρόπο - που όπως εκείνος σημείωσε - αποχώρησε ο 26χρονος από τον σύλλογο.
 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει στο κανάλι της EuroLeague, ο Έλληνας ψηλός είχε υπογραμμίσει: «Ήταν δύσκολο να φύγω από τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουν ότι έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου».


Θυμίζουμε πως ο Παπαγιάννης ανδρώθηκε στους «πράσινους» και πανηγύρισε οκτώ τίτλους, σε διάστημα επτά ετών (2014-16, 2018-2023) με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ωστόσο, πλέον βρίσκεται σε αντίπαλο «στρατόπεδο» και μένει να δούμε πως θα τον υποδεχτεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0