Basket Talk

Μπέβερλι – Λίλαρντ: Από «εχθροί» - συμπαίκτες; Κι όμως γίνεται! (video)

Μπέβερλι – Λίλαρντ: Από «εχθροί» - συμπαίκτες; Κι όμως γίνεται! (video)

Έναν χρόνο πριν ο Πατ Μπέβερλι χάλασε το… ρολόι του Ντέιμιαν Λίλαρντ, με τον οποίο καλείται να «μονιάσει» προκειμένου να συνυπάρξουν στους Μπακς.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι, που είναι γνωστός για την συνήθειά του να εκνευρίζει τους αντιπάλους του σε κάθε παιχνίδι και να δημιουργεί συνεχώς νέες κόντρες, θα αποτελεί πλέον μέλος του ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς ως συμπαίκτης του Ντέιμιαν Λίλαρντ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένα από τα θύματά του ήταν έναν χρόνο πριν ο νύν συμπαίκτης του, Ντέιμιαν Λίλαρντ, όντας ηγέτης των Μπλέιζερς που αντιμετώπιζαν τότε τους Λος Άντζελες Λέικερς στην έδρα τους σε μία απίστευτη ματσάρα.

Οι δυο τους είχαν συνηθίσει να… τσακώνονται τα τελευταία χρόνια, όμως το νέο «επεισόδιο» της κόντρας είχε το περισσότερο ενδιαφέρον.

«Θα σου κλωτσήσω τον κ…», είχε πει ο Λίλαρντ στον Μπέβερλι στο πρώτο μέρος του αγώνα εννοώντας πως η ομάδα του θα ισοπεδώσει τους «λιμνανθρώπους» κι έτσι φαινόταν πως θα εξελιχθεί η βραδιά με τους Μπλέιζερς να παίρνουν κεφάλι 25 πόντων στην αναμέτρηση στο ημίχρονο.

Όμως, ο λαός είναι σοφός, όταν λέει πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.  Έτσι οι Λέικερς έκαναν μία τεράστια ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήραν τη νίκη με 121-112 μέσα στο Πόρτλαντ. Τότε ο οξύθυμος γκαρν του Λος Άντζελες έσπευσε να… κοροϊδέψει τον Λίλαρντ κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση πως το γνωστό ρολόι του σταρ των Μπλέιζερς («it’s Dame time») δεν λειτουργεί.

Ο Μπέβερλι δεν γινόταν να μην εκμεταλλευτεί αυτή την στιγμή αδυναμίας του αντιπάλου του που στο τέταρτο δεκάλεπτο μέτρησε μόλις 3 πόντους με 0/4 σουτ, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού και στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς έδωσε τη δική του οπτική στην κατάσταση λέγοντας «έκανα καλή δουλειά πάνω στον Ντέιμ κι αυτό ακούγεται πολύ καλύτερα».

1458655877_2.webp

Σε απάντησή του ο Λίλαρντ ανάρτησε post στο Twitter λέγοντας τον Πατ «απατεώνα» παρομοιάζοντάς τον με τον χαρακτήρα της ταινίας «Above the Rim», Φλιπ, που ήταν ένας άστεγος εθισμένος στο κρακ που κατέληξε να σκοτωθεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

PORTLAND, OREGON - JANUARY 22: Damian Lillard #0 of the Portland Trail Blazers dribbles against Patrick Beverley #21 of the Los Angeles Lakers during the fourth quarter at Moda Center on January 22, 2023 in Portland, Oregon. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Steph Chambers/Getty Images)

Ο Μπέβερλι έδειχνε φυσικά να το διασκεδάζει, αφού οι κόντρες είναι η δεύτερη φύση του απαντώντας: «Είναι τσαντισμένος. Είναι απολαυστικό».

Θα βρουν την χρυσή τομή στην επεισοδιακή τους σχέση οι δύο παίκτες στο Μιλγουόκι; Μένει να το δούμε

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0