Basket Talk

Ναν: «Η Φενέρμπατχσε έρχεται εδώ για να χάσει»

Ναν: «Η Φενέρμπατχσε έρχεται εδώ για να χάσει»

Με περίσσια αυτοπεποίθηση ο Κέντρικ Ναν δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, ενώ δήλωσε πως θα φύγει ηττημένη.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (09/02, 21:15) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague και ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το πόσο ταιριάζει στο σύστημα του Εργκίν Αταμάν και στο αποτέλεσμα του επικείμενου αγώνα.

«Πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε μία εξαιρετική προπόνηση σήμερα. Πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.

Ναι, πιστεύω ακόμα ότι ταιριάζω απόλυτα με το σύστημα του Εργκίν Αταμάν. Νομίζω πως έχω κάνει καλή δουλειά για να ανθήσω μέσα από αυτό. Παίρνω πολλά screen στην μπάλα, κάτι που είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Έχω εξαιρετική υποστήριξη από τους συμπαίκτες μου, μου δίνουν την μπάλα εκεί που τη χρειάζομαι. Ακόμα, παίζουμε καλή ομαδική άμυνα. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα», ανέφερε σε πρώτη φάση.

«Η Φενέρμπαχτσε έρχεται εδώ για να χάσει. Αυτό έχω να πω», δήλωσε σε ερώτηση για το τι έχει να πει για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Η Φενέρ είναι πραγματικά μία καλή ομάδα. Δεν τους υποτιμούμαι. Από ό,τι είδαμε στο video παίζουν πολύ επιθετικά. Έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά», συμπλήρωσε, όμως, αμέσως μετά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0