Basket Talk

Καρσίγιακα - Περιστέρι 93-88: «Πάλεψε» αλλά έφυγε με ήττα από τη Σμύρνη, η ομάδα του Σπανούλη

Καρσίγιακα - Περιστέρι 93-88: «Πάλεψε» αλλά έφυγε με ήττα από τη Σμύρνη, η ομάδα του Σπανούλη
Το Περιστέρι... κοίταξε στα «μάτια» την Καρσίγιακα, ωστόσο δεν κατόρθωσε να μείνει στο ματς στην... τελική ευθεία της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τους Τούρκους με  93-88.

Την τρίτη ήττα του σε ισάριθμα ματς στη φάση των «16» του Basketball Champions League γνώρισε το Περιστέρι, που «λύγισε» από την Καρσίγιακα ( 93-88) στη Σμύρνη.  

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, επί της ουσίας, αποχαιρέτησε τις ελπίδες της, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  

Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, ήταν ο Βίτο Μπράουν, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, την ώρα που από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Ζερμέν Λοβ, που σταμάτησε στους 20 πόντους. 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης
 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και βρέθηκαν να προηγούνται με έξι πόντους (0-6 με σουτ δύο πόντων του Ντάνγκουμπιτς) στα πρώτα δύο λεπτά. Οι Τούρκοι «απάντησαν» και βρέθηκαν στο +3 (9-6 με λέι απ του Μάρτιν στο 4’), ωστόσο το Περιστέρι διατήρησε τον έλεγχο και «έκλεισε» το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του 18-21.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» έως τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως ένα «ξέσπασμα» της Καρσίγιακα έξω από τη γραμμή των 6,75, έφερε το +9 των γηπεδούχων (41-32) στο 17’. Πάντως, η ελληνική ομάδα έμεινε... εκεί και κατόρθωσε να μειώσει στους 2 (46-44 με καλάθι του Τόμπσον), στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Με 9-0 ξεκίνησε στην «επανάληψη» η ομάδα του Σπανούλη (46-53 με τρίποντο του Ράγκλαντ). Παρόλα αυτά, από εκείνο το σημείο και έπειτα, το επιμέρους ήταν 22-10 υπέρ της γηπεδούχου, με αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο, να ολοκληρώνεται με την ομάδα από τη Σμύρνη στο +5 (68-63).  

Με τρίποντο του Ντάνγκουμπιτς, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο καλάθι (68-66) στην «εκκίνηση» της τελευταίας περιόδου, όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα βρήκε ρυθμό, η διαφορά μεγαλωνε ολοένα και περισσότερο και το παιχνίδι έληξε με το σκορ στο 93-88 υπέρ των Τούρκων, αφού το Περιστέρι είχε κατορθώσει να... μαζέψει τη διαφορά στο τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 41-32, 68-63, 93-88. 

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0