Basket Talk

Ο Giannis έβαλε ό,τι έλεγε η... φανέλα, αλλά το κακό «δίπλωσε» για τους Μπακς! (video)

Ο Giannis έβαλε ό,τι έλεγε η... φανέλα, αλλά το κακό «δίπλωσε» για τους Μπακς! (video)
Και Μπούκερ, και Ντουράντ, και Μπιλ, για τους Σανς, κι ένας Γιάννης Αντετοκούνμπο μόνος του, ουσιαστικά, να παλεύει για τους Μπακς. Υπήρχε τρόπος να γλυτώσουν τη δεύτερη σερί ήττα τους επί Ρίβερς;
Οι Σανς επικράτησαν των Μπακς με 114-106 τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/02), έχοντας ελάχιστες απουσίες. Κέβιν Ντουράντ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ντέβιν Μπούκερ και Γιουσούφ Νούρκιτς ήταν εκεί, και από την απέναντι πλευρά, απουσίαζαν οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Μπρουκ Λόπεζ. Κατά τη διάρκεια του ματς, μάλιστα, «χάθηκε» και ο Μίντλετον με τραυματισμό!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε μόνος του, ουσιαστικά, έχοντας 34 πόντους και όντας ο πρώτος σκόρερ του ματς. Μόνο ο Μαλίκ Μπίσλεϊ προσέφερε βοήθειες (22 πόντους) και η ήττα δεν αποφεύχθηκε.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπούκερ είχε 32, ο Ντουράντ 28, ο Μπιλ 25 και ο Νούρκιτς έκανε double-double, με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Κάπως έτσι, έγινε το 1-4 στην εποχή του Ντοκ Ρίβερς, με την περιοδεία των Μπακς στη Δύση να ολοκληρώνεται και τα «ελάφια» να επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-21, 48-49, 79-73, 114-106.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0