Basket Talk

Ποιος θα τους κερδίσει; Οι Καβαλίερς κάνουν το 14/15, «διαλύοντας» τους Κινγκς! (video)

Ποιος θα τους κερδίσει; Οι Καβαλίερς κάνουν το 14/15, «διαλύοντας» τους Κινγκς! (video)
Οι Καβαλίερς συνεχίζουν το εκπληκτικό σερί τους, φτάνοντας τις 14 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια, μετά τη νίκη επί των Κινγκς με 136-110!
Οι Καβαλίερς συνεχίζουν το τρομερό σερί τους. Αυτήν τη φορά, θύμα τους ήταν οι Σακραμέντο Κινγκς, τους οποίους νίκησαν εύκολα με 136-110. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 29 πόντους, και με τη φάση της βραδιάς, με ένα απίστευτο self alley-oop!

Πολύ καλή παρουσία και για τον Μόμπλεϊ με 11 πόντους 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Από πλευράς Κινγκς, ξεχώρισε ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος πέτυχε το έβδομο γρηγορότερο triple-double στη ιστορία του NBA, σε μόλις 20 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, για να ολοκληρώσει το ματς με 12 πόντους, 19 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Οι Καβαλίερς αθόρυβα έχουν «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της Ανατολής, με 19 νίκες στα 23 τελευταία παιχνίδια και 14 νίκες στα τελευταία 15. Για μεγάλο διάστημα, μάλιστα, στερήθηκαν των υπηρεσιών των δύο βασικότατων Γκάρλαντ και Μόμπλεϊ, αλλά εκμεταλλεύτηκαν το βατό πρόγραμμα που είχαν, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και κάποιες μεγάλες νίκες, όπως αυτή μέσα στο Μιλγουόκι ή αυτή επί των Κλίπερς στο Κλίβελαντ. Έτσι, λοιπόν, με τους Σίξερς να χάνουν τον Εμπίντ και τους Μπακς να «ψάχνονται», οι Καβαλίερς έχουν μπει «σφήνα» και αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη στην Ανατολή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0