Basket Talk

Γιαννακόπουλος: «Δεν γίνεται να θέλει η διαιτησία να νικήσει σώνει και καλά ο Παναθηναϊκός»!

Γιαννακόπουλος: «Δεν γίνεται να θέλει η διαιτησία να νικήσει σώνει και καλά ο Παναθηναϊκός»!
«Έξαλλος» με τη διαιτησία, αλλά λόγω των αποφάσεων που σφυρίχτηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποθέωσε τον Άρη!

Μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, μέσα από story στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκθείασε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι «κίτρινοι» στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε πως θα ήταν άδικη μία ενδεχόμενη επικράτηση του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» έκανε λόγο για αποφάσεις της διαιτησίας που όπως σημείωσε, ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως... «Δεν γίνεται, να θέλει σώνει και καλά η διαιτησία να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι, έπρεπε να χάσουμε»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 

«Εγώ θα πω ένα πράγμα, το είχα πάρει απόφαση. Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος θα ζήταγα, όπως νομίζω η Μάντσεστερ το είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια για ένα πέναλτι που της είχαν δώσει ψεύτικο και κέρδισε, επανάληψη αγώνα. 

Γιατί δεν γίνεται να κατεβαίνει ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε ψόφιοι, κουρασμένοι, αδιάφοροι, δεν ξέρω εγώ τι, και σώνει και καλά να πρέπει να κερδίσουμε, επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας. 

Δεν γίνεται πέρυσι, πρόπερσι, πότε ήταν, να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική περίοδο με ένα φάουλ στο Ιβανώφειο, νομίζω του Βεζένκοβ, που δεν το έδωσε η Τσαρούχα, νομίζω η Τσαρούχα ήταν. 

Δεν γίνεται φέτος να παίζει με το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, να βγάζει την μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια της το Περιστέρι. 

Δεν γίνεται σήμερα, για να μην μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό, να θέλει σώνει και καλά η διαιτησία να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι, έπρεπε να χάσουμε. 

Εκεί στην ΚΕΔ, κύριε Λιόλιε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε, δεν θέλουμε να κερδίζουμε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0