Basket Talk

Καρδίτσα – Περιστέρι 84-95: Ανώτερη η ομάδα του Σπανούλη και «στρογγυλοκάθεται» στην τρίτη θέση! (video)

Καρδίτσα – Περιστέρι 84-95: Ανώτερη η ομάδα του Σπανούλη και «στρογγυλοκάθεται» στην τρίτη θέση! (video)
Το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα (84-95) από την Καρδίτσα με την επιθετική του πολυφωνία, όσο κι αν προσπαθούσαν να κάνουν την διαφορά οι γηπεδούχοι. Έτσι η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην καθιέρωσή της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η 17η αγωνιστική της Basket League είχε και την αναμέτρηση της Καρδίτσας με το Περιστέρι στην έδρα της πρώτης.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ανεβαίνοντας στο 11-6 αγκαλιάζοντας έτσι την τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, από την άλλη στο 5-12 έπεσε η Καρδίτσα,

Το Περιστέρι έδειχνε να κυριαρχεί από το ξεκίνημα του αγώνα παίρνοντας από νωρίς διψήφιο προβάδισμα με την επιθετική του πολυφωνία.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με τον πολύτιμο Τέβιν Μακ πλησίασαν και στο -3 (36-39) κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Μετά την ανάπαυλα, οι Περιστεριώτες «έχτισαν» το μομέντουμ τους δια χειρός Τόμσπον φτάνοντας τη διαφορά στα επίπεδα των 15 πόντων (68-73).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Καρδίτσα προσπάθησε να ροκανίσει την διαφορά πλησιάζοντας μέχρι και στο -7 (78-85) με την πολύτιμη βοήθεια του Βλάντο Γιάνκοβιτς, όμως Τόμπσον και Ράγκλαντ πήραν την σκυτάλη για την ομάδα του Σπανούλη δίνοντάς της ανάσα που την οδήγησε στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-29, 42-49, 62-75, 84-95

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0