Basket Talk

Λίλαρντ: «Όσο κι αν αγαπώ το μπάσκετ, πρώτα είναι τα παιδιά μου!»

Λίλαρντ: «Όσο κι αν αγαπώ το μπάσκετ, πρώτα είναι τα παιδιά μου!»

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε πολλές αλλαγές στην ζωή του φέτος μετρώντας δύο… διαζύγια. Ένα με την σύζυγό του και φυσικά εκείνο με τους Μπλέιζερς.

Συνέντευξη στο «Yahoo Sports» παραχώρησε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μιλώντας για όλα όσα έχουν αλλάξει στην ζωή του αυτή τη χρονιά τόσο σε προσωπικό επίπεδο με το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του, όσο και με την μεταγραφή του από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στους Μιλγουόκι Μπακς.

Αναλυτικά:

«Όσο κι αγαπώ το μπάσκετ και τη δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρει περισσότερο απ’ ότι νοιάζομαι για τα παιδιά μου. Φυσικά και το κουβαλάς μαζί σου. Οι άνθρωποι λένε: ‘Όταν παίζω μπάσκετ δεν σκέφτομαι τίποτα’. Αλλά εγώ δεν είμαι 21. Έχω τρία παιδιά. Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια μου και περνάω ένα διαζύγιο. Είμαι γενικά πολύ σταθερός σαν άνθρωπος. Έχω ανθρώπους τριγύρω μου που νοιάζονται για εμένα. Είναι ίσως η πιο δύσκολη μεταβατική περίοδος της ζωής μου, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίσεις στη ζωή σου. Να προχωράς. Αυτό εξάλλου είναι το καλύτερο πράγματα, να βλέπεις μπροστά. Όταν πήρα το trade για τους Μπακς μου φάνηκε υπέροχο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0