Basket Talk

Φεύγει ο Βεζένκοφ από το Σακραμέντο; «Ψίθυροι» περί αποχώρησης έκαναν την εμφάνισή τους!

Φεύγει ο Βεζένκοφ από το Σακραμέντο; «Ψίθυροι» περί αποχώρησης έκαναν την εμφάνισή τους!

Αρκετά σενάρια έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα, που θέλουν τον Σάσα Βεζένκοφ μακριά από το Σακραμέντο.

Οι Κινγκς επιθυμούν να αναβαθμιστούν, ώστε να παλέψουν όσο μπορούν για την είσοδό τους για την είσοδό τους στα playoffs του NBA. Προς το παρόν, βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, καθώς με ρεκόρ 28-19, τοποθετούνται στην πέμπτη θέση της Δύσης. Παρ’ όλα αυτά, θέλουν να διεκδικήσουν την παρουσία τους στην post-season, όσο το δυνατόν δυνατότεροι.

Έτσι, φημολογείται ότι διατίθενται να παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα τον Χάρισον Μπαρνς, αλλά και τον γνώριμό μας, Σάσα Βεζένκοφ! Μαζί, όπως αναφέρει το «Clutchpoints», και μία επιλογή στον πρώτο γύρο του Draft, το 2026, αλλά και δύο μελλοντικά picks δεύτερου γύρου.

Όλα αυτά, προκειμένου να κάνουν δικούς τους από το Μπρούκλιν τους Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ και Ρόις Ο'Νιλ. Παίκτες που ήδη έχουν ακουστεί αρκετά για τους «βασιλιάδες».

Μένει να δούμε λοιπόν, κατά πόσο ισχύουν αυτά τα σενάρια, που θέλουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μακριά από το Σακραμέντο. Έως τώρα, ο Βούλγαρος φόργουορντ μετρά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού 5,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ, σε 12,9 λεπτά κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0