Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR: Μηπώς ο Χουάντσο βρήκε τον καλό του εαυτό; (video)

Παναθηναϊκός AKTOR: Μηπώς ο Χουάντσο βρήκε τον καλό του εαυτό; (video)

Μοιάζει επιτέλους να… ξύπνησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και να βρήκε τον… Μπο Κρουζ προσφέροντας τις εξαιρετικά χρήσιμες υπηρεσίες του τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση για να βάλει κι εκείνος το… λιθαράκι του στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague, όπου και υποδέχτηκε στο «καυτό» ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο στέλνοντάς τη στο… καναβάτσο με 79-62.

Οι «πράσινοι» τα έκαναν όλα σωστά και ακόμη και στην βραδιά που οι σταρ της, Κέντρικ Ναν και Ντίνος Μήτογλου δεν ήταν στα… πάνω τους, με τον επιθετικό πλουραλισμό του νίκησαν μαεστρικά το ματς.

Οι πρωταγωνιστές, όπως ειπώθηκε, πολλοί. Ένας εκ των παικτών που ξεχώρισε όμως ήταν ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ που κακά τα ψέματα έπρεπε να δώσει το παρών και το έκανε.

Ο Ισπανός φόργουορντ φώναξε πως είναι εδώ πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερό του παιχνίδι φορώντας τη φανέλα του «Τριφυλλιού» μετά από το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (13 πόντοι και 10 ριμπάουντ). Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής κάνοντας εξαιρετική δουλειά και στην άμυνα.

Οι αντίπαλοί του (Μέλι και Φόικτμαν) δε μπορούσαν να τον ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι έτσι μπόρεσε να δώσει στην ομάδα του ρυθμό με δύο δικά του τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο κάνοντας το 32-20 με τον Παναθηναϊκό να παίρνει διψήφιο προβάδισμα.

Kάπως έτσι ο Χουάντσο έκανε το παιχνίδι που χρειαζόταν και το μόνο που μένει είναι αν θα συνεχίσει στον ίδιο δυνατό ρυθμό.



Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0