Basket Talk

Τενερίφη – Περιστέρι 89-68: Ο Κάιλ Γκάι «ισοπέδωσε» την ομάδα του Σπανούλη! (video)

Τενερίφη – Περιστέρι 89-68: Ο Κάιλ Γκάι «ισοπέδωσε» την ομάδα του Σπανούλη! (video)

Με πρωταγωνιστή τον Κάιλ Γκάι, η Τενερίφη πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη (89-68) απέναντι στο Περιστέρι που πραγματοποίησε την δεύτερη ήττα του στο BCL.

To Περιστέρι φιλοξενήθηκε από την Τενερίφη για το δεύτερο ματς των ομίλων στην φάση των «16» του Basketball Champions League.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καταιγιστικοί από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο κυριαρχώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ έχτισαν από νωρίς στο ματς διψήφια διαφορά.

Για το Περιστέρι ο… μοναχικός Κένι Ουίλιαμς πρόσφερε όσα μπορούσε στην επίθεση της ομάδας του έχοντας τους 12 από τους 18 πόντους της στο 30-18.

Η Τενερίφη όσο κυλούσε το ματς τόσο ανέβαζε την απόδοσή της φτάνοντας στους 24 πόντους το προβάδισμά της (47-23), όσο ο Κάιλ Γκάι είχε ήδη συγκεντρώσει 11.

Μετά την ανάπαυλα, τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Τουναντίον, οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το τεράστιο προβάδισμά τους με πρωταγωνιστές τους Μαρσελίνιο Χουέρτας (18 πόντους συνολικά) και Κάιλ Γκάι (26 πόντους συνολικά) για να οδηγηθούμε στην τελευταία περίοδο που είχε ξεκάθαρα διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η Τενερίφη σ’ εκείνο το σημείο συνέχιζε ασταμάτητη με την διαφορά να φτάνει στις… παρυφές των 30 πόντων για να κλείσει το ματς παίρνοντας μία άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 47-25, 71-48, 89-68

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0