Basket Talk

Ουλμ – Άρης 66-86: Πρόκριση στους «16» για τους Θεσσαλονικείς με Τολιόπουλο... όνειρο!

Ουλμ – Άρης 66-86: Πρόκριση στους «16» για τους Θεσσαλονικείς με Τολιόπουλο... όνειρο!
Ο καταιγιστικός Άρης πραγματοποίησε μία απίστευτη εμφάνιση κόντρα στην γερμανική Ουλμ, την οποία έστειλε στο... καναβάτσο (66-86) με την βοήθεια του Βασίλη Τολιόπουλου κλειδώνοντας την πρόκρισή του στους «16» του EuroCup.

H τέταρτη του ομίλου, Ουλμ, υποδέχτηκε τον 6ο Άρη για τη 17η αγωνιστική του EuroCup.

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν μία ονειρική εμφάνιση στον δρόμο για να «καθαρίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό ματσάρισμα στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκλεισε το ματς με 17 πόντους (5/11 τρίποντα) και 5 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του στη νίκη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και την Ουλμ να κρατά το προβάδισμα (26-18) με εξαιρετική ευστοχία κόντρα στον πολύ «μαχητικό» Άρη.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυναμικά με ένα 0-8 σερί με κύριο εκφραστή τον Μπάνγκστον καταφέρνοντας να ανατρέψουν υπέρ τους το σκορ (26-31). Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε σπουδαία δουλειά από την περιφέρεια βοηθώντας τον Άρη να χτίσει προβάδισμα και να μην κοιτάξει ξανά πίσω του (40-49).

Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το εξαιρετικό μομέντουμ τους το οποίο αντικατοπτριζόταν τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση φτάνοντας την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (45-67) δια χειρός Τολιόπουλου.

Κάπως έτσι η αναμέτρηση πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους «κίτρινους» να ανεβαίνουν στο 8-9 και στο ματς απέναντι στην Τρέντο να αναμένουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 40-49, 48-71, 66-86

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0