Basket Talk

Ηλίας Ζούρος: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, απέναντι στην Μούρθια ένα είναι το αποτέλεσμα»

Ηλίας Ζούρος: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, απέναντι στην Μούρθια ένα είναι το αποτέλεσμα»

H AEK Betsson δέχθηκε απογοητευτική ήττα από την Χάποελ Χολόν, με τελικό σκορ 79-68, και όπως τόνισε ο Ηλίας Ζούρος το επικείμενο ματς με την Μούρθια αποτελεί... ύψιστης σημασίας και η νίκη είναι ο μόνος στόχος.

Δεν κατάφερε η ΑΕΚ Betsson να επιβληθεί, της Χάποελ Χολόν στο Σομπατέλι, με την ισραηλινή ομάδα να παίρνει το παιχνίδι με 79-68. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει για τους «κιτρινόμαυρους» ότι έπεσαν στο 0-2 στη φάση των «16» του BCL και μια νίκη απέναντι στην Μούρθια είναι άκρως απαραίτητη.

Ο προπονητής της AEK Betsson, Ηλίας Ζούρος δεν παραπονέθηκε για το αποτέλεσμα, καθώς αναγνώρισε τα αδύναμα σημεία της ομάδας του, τα οποία σπέυδει να διορθώσει πριν το κρίσιμο επικείμενο ματς με την Μούρθια (06/02).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στη Χολόν. Αξίζαν τη νίκη. Από την πλευρά μας θα πω ότι ήμασταν μπερδεμένοι με την άμυνα που αντιμετωπίσαμε. Κολλήσαμε και διστάσαμε. Πιστεύω στους παίκτες, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα, το Σάββατο και μετά στο ματς με τη Μούρθια. Απόψε κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ, τους δώσαμε τη δυνατότητα για πόντους δεύτερης ευκαιρίας και κυρίως τρίποντα. Στην transition επίθεση επίσης δεν ήμασταν καλοί. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παλέψουμε κάθε ματς, κάθε δευτερόλεπτο, γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ, αλλά και στον επόμενο γύρο. Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0