Basket Talk

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και «παλεύει» για Αρμάνι ο Βιλντόζα!

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και «παλεύει» για Αρμάνι ο Βιλντόζα!
Θετικά μαντάτα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, αφού ο Λούκα Βιλντόζα προπονήθηκε την Τρίτη (30/01) και ενδέχεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος προπονήθηκε την Τρίτη (30/01).

Ο Αργεντίνος γκαρντ είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στην εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι (07/01), ενώ στη συνέχεια είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Οι αρχικές εκτιμήσεις, έκαναν λόγο για έναν μήνα απουσίας, όμως η αποθεραπεία του 28χρονου πήγε περίφημα και ο Βιλντόζα προπονήθηκε την Τρίτη (30/01), βγάζοντας ένα μέρος του κανονικού προγράμματος!

Μάλιστα, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο, ο ίδιος να βρίσκεται στη 12άδα των «πράσινων» για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (31/01, 21:15), ενώ δεδομένα θα δώσει το «παρών» στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις (02/02, 20:00).

Παράλληλα, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι επέστρεψε και εκείνος στις προπονήσεις, ωστόσο ο Πολωνός σέντερ έχει λιγότερες πιθανότητες από τον Βιλντόζα, για να αγωνιστεί απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Σλούκας παραμένει στα «πιτς» και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Αρμάνι.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0