Basket Talk

Η Μπαρτσελόνα έφερε πίσω τον Ρίκι Ρούμπιο!

Η Μπαρτσελόνα έφερε πίσω τον Ρίκι Ρούμπιο!
Ο σπουδαίος Ισπανός πόιντ-γκαρντ, Ρίκι Ρούμπιο, επιστρέφει στην Ευρώπη, ξεκινώντας προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα, με την προοπτική να γυρίσει ξανά στην ενεργό δράση.
Ο Ρίκι Ρούμπιο είχε αποσυρθεί για ένα διάστημα από το NBA για λόγους ψυχικής υγείας, αλλά επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να ενταχθεί στις προπονήσεις και να επιχειρήσει τη μεγάλη επιστροφή.
Ο 33χρονος Ισπανός είχε αγωνιστεί στους Καταλανούς από το 2009 μέχρι το 2011, όταν και έφυγε για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Από τότε μέχρι και σήμερα, διέγραψε μια σπουδαία πορεία στο NBA, με 10.7 πόντους, 7.4 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ σε 698 αγώνες, ενώ έκανε εκπληκτικό τουρνουά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, οδηγώντας, ως MVP, την εθνική του στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Με ανάρτησή του στο twitter, δήλωσε τα εξής:

«Γεια σε όλους,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήρθε η ώρα για να ξεκινήσω το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας μου. Το σκεφτόμουν τις τελευταίες εβδομάδες και μετά από πολλή σκέψη, βλέπω ότι έχω την επιθυμία και την δύναμη να έχω ξανά μία μπάλα στα χέρια.

Το επόμενο βήμα μου ήταν να ζητήσω από την Μπαρτσελόνα, αν γινόταν, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να διακόψω τα σχέδια της ομάδας για την σεζόν, να προπονηθώ μαζί της. Εκφράζω εκ των προτέρων την ευγνωμοσύνη μου για την κατανόηση και την στήριξή τους στο θέμα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν σεβασμό και στήριξη σε αυτή την διαδικασία. Εκτιμώ επίσης τον σεβασμό που έδειξαν στην ιδιωτικότητά μου σε αυτό το ταξίδι».




rubio.webp


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0