Basket Talk

Χοκς - Ράπτορς: «Τρελό» φινάλε στην Ατλάντα, με... από μηχανής Θεό Σαντίκ Μπέι! (video)

Χοκς - Ράπτορς: «Τρελό» φινάλε στην Ατλάντα, με... από μηχανής Θεό Σαντίκ Μπέι! (video)
Συναρπαστικό φινάλε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, επεφύλασσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Χοκς και Ράπτορς, με τον Σαντίκ Μπέι να κλέβει τη δόξα από τον παραλίγο μοιραίο Τρέι Γιάνγκ!

Εκπληκτική εξέλιξη είχαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα στην Ατλάντα. Με το σκορ στο 120-118 υπέρ των γηπεδούχων, οι Ράπτορς έτρεξαν ένα σερί 5-0 με Τρεντ και Μπράουν, για να βρεθούν μπροστά με 123-120.

Στη συνέχεια, ο Τρέι Γιανγκ το πήρε προσωπικά, και με τέσσερις σερί πόντους έβαλε μπροστά την ομάδα του (124-123) 26.8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι Χοκς έβγαλαν την άμυνα, αλλά ο Τρέι υπέπεσε σε ένα ολέθριο λάθος, δίνοντας έτοιμο καλάθι στους Ράπτορς και τον Σκότι Μπαρνς.

Στην τελευταία φάση, ο ηγέτης των Χοκς, έκανε drive τραβώντας όλη την άμυνα των Ράπτορς πάνω του. Το lay-up δεν μπήκε, αλλά ο Σαντίκ Μπέι βρέθηκε στο σωστό σημείο και με φόλοου έδωσε μεγάλη νίκη στους Χοκς!



«Προσπάθησα να ρίξω λίγο ταχύτητα για να κάνω τον Σκότι Μπαρνς να διστάσει. Θα είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το ριμπάουντ. Δούλεψε τέλεια για μας», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τρέι Γιανγκ, αναλύοντας τη τελευταία φάση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0