Basket Talk

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός AKTOR 55 – 87: «Ξεμούδιασε» και ετοιμάζεται για διαβολοβδομάδα!

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός AKTOR 55 – 87: «Ξεμούδιασε» και ετοιμάζεται για διαβολοβδομάδα!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε βόλτα στη Πάτρα (55 – 87) και ξεκούρασε (όσο αυτό ήταν δυνατό) τους Γκραντ και Ναν ενόψει της πολύ κρίσιμης διαβολοβδομάδας που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα. Κορυφαίος ο Παναγιώτης Καλαϊντζάκης (18π).

Στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα στην Πάτρα, ο Παναθηναϊκός AKTOR κατήλθε με διττό στόχο. Να πάρει μία εύκολη νίκη και ει το δυνατόν να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει της νέας «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα. Και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε και τα δύο.

Το τελικό 55 – 87 ήρθε με άνεση και έφερε χαμόγελα στον Αταμάν, καθώς είδε τον Ερναγκόμεθ να «ανεβάζει» στροφές, τον Καλαϊντζάκη να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, όντας και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα (18π.) και φυσικά επιτρέποντάς του να κρατήσει στο παρκέ όσο το δυνατόν λιγότερο τους πολύτιμους Γκραντ και Ναν που αναμένεται να «τραβήξουν» το κουπί στα γκαρντ στα προσεχή παιχνίδια της Ευρωλίγκα, ένεκα της λειψανδρίας λόγω των τραυματισμών των Σλούκα και Βιλντόζα.

Τα σκορ των δεκαλέπτων 11 – 26, 29 – 49, 44 – 71, 55 – 87

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Απόλλων Πάτρας (Γ. Χριστόπουλος): Κόουλμαν 5, Μπιμπς 11, Γκιουζέλης, Σαλούστρος 5, Μπράουν 15, Μπλέιλοκ 5, Βησσαρίου 2, Όζμπορν 9, Καφέζας 3, Κογιώνης

Παναθηναϊκός AKTOR (Ε. Αταμάν): Γκραντ 2, Ναν 13, Λεσόρ 10, Γκριγκόνις 4, Μήτογλου 14, Καλαϊντζάκης 18, Μωραΐτης 7, Σαμοντούροβ 2, Παπαπέτρου 2, Αντετοκούνμπο 3, Ερναγκόμεθ 12, Μαντζούκας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0