Basket Talk

«Θέλω κι εγώ δωρεάν φτερούγες»: Ο Giannis... ζήλεψε και σκάναρε QR Code κατά τη διάρκεια του Μπακς - Πέλικανς! (video)

«Θέλω κι εγώ δωρεάν φτερούγες»: Ο Giannis... ζήλεψε και σκάναρε QR Code κατά τη διάρκεια του Μπακς - Πέλικανς! (video)
Το ματς με τους Πέλικανς, είχε μετατραπεί σε «περίπατο» για τους Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πιο... χαλαρός, σκανάροντας QR Code για δωρεάν φτερούγες κοτόπουλου, 2:47 πριν τη λήξη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... διασκέδασε αρκετά στην ευρεία εντός έδρας νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Νιου Όρλεανς Πέλικανς!

Τα «ελάφια» επικράτησαν 141-117 της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη, με τον Έλληνα σούπερσταρ να μη χάνει την ευκαιρία για να πανηγυρίσει με τους φίλους των Μπακς στην... τελική ευθεία του ματς. ‘

Παράλληλα, ο 29χρονος φόργουορντ προσέφερε και ένα... ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, αφού 2:47 πριν τη λήξη της αναμέτρησης και με το σκορ στο 136-107, ο ίδιος πήρε το κινητό του και από τον πάγκο της ομάδας του, σκάναρε έναν κωδικό, ο οποίος θα του έδινε τη δυνατότητα, να προμηθευτεί δωρεάν φτερούγες κοτόπουλου!

Οι φίλοι της ομάδας από το Μιλγουόκι έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν δωρεάν φτερούγες (από το Wingstop), κάθε φορά που ένας αντίπαλος χάνει ένα ζευγάρι ελεύθερων βολών.

Κάτι τέτοιο, συνέβη από τον Νάτζι Μάρσαλ τα ξημερώματα της Κυριακής (28/01), με τον Γιάννη να προσπαθεί να σκανάρει το σχετικό QR Code που φαινόταν στον φωτεινό πίνακα και με αυτό τον τρόπο, να εξασφαλίσει δωρεάν φαγητό!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0