Basket Talk

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 77-62: Έβγαλαν την υποχρέωση οι «ερυθρόλευκοι» και περιμένουν τη... διαβολοβδομάδα! (video)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 77-62: Έβγαλαν την υποχρέωση οι «ερυθρόλευκοι» και περιμένουν τη... διαβολοβδομάδα! (video)
Απουσίες, τραυματισμοί και πολλή ατυχία για τον Ολυμπιακό, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αν και... αποδεκατισμένος για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και το κατάφερε με 77-62.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Basket League έχοντας να διαχειριστεί πολλές απουσίες από το ρόστερ του, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο 14-2 ανέβηκαν οι Πειραιώτες, ενώ στο 7-9 έπεσε ο ΠΑΟΚ.

O Γιώργος Τανούλης με 2/2 δίποντα ξεκίνησε δυνατά για τους «ερυθρόλευκους», όσο ο ΠΑΟΚ ανέβαζε ρυθμό Μάικλ Γκίλμορ παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα 6 πόντων στο ΣΕΦ (6-12).

Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και να διατηρήσουν τη διαφορά που είχαν πάρει στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως ο Ολυμπιακός με μπροστάρη τον Άλεκ Πίτερς πάτησε… γκάζι και εκτοξεύτηκε με 15-0 σερί ανατρέποντας υπέρ του την μέχρι τώρα κακή του εικόνα στο ματς. Με «όπλο» τους την άμυνα οι Πειραιώτες έχτισαν διψήφιο προβάδισμα (42-29) πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως το περιορισμένο τους ρόστερ μπορεί ακόμα να αναδείξει την διαφορά δυναμικότητας με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν «σφυγμό» και… ροκάνισαν την διαφορά με τους Γκίλμορ και ΜακΝίς για το 47-39, όμως ο Ολυμπιακός με Κάνααν, Μπραζντέικις και Παπανικολάου πήρε φόρα και άνοιξε την «ψαλίδα» της διαφοράς φτάνοντας στο +21 (64-43) πριν το τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς και πέρασε με άνεση από την 16η... στροφή του πρωταθλήματος, που δεδομένων των απουσιών του θα ήθελε να ξεχάσει.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 42-29, 64-43, 77-62

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0