Basket Talk

«Εμφύλιος» στη Σερβία, συμπλοκή, με ξυλοδαρμούς, καδρόνια και τσεκούρια! (video)

«Εμφύλιος» στη Σερβία, συμπλοκή, με ξυλοδαρμούς, καδρόνια και τσεκούρια! (video)

Εικόνες που δεν τιμούν τον αθλητισμό έρχονται από τη Σερβία και πιο συγκεκριμένα από την φονική συμπλοκή οπαδών της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ομάδας του Ομπράντοβιτς με τη Ζάλγκιρις. Αναρίθμητα τα κρούσματα οπαδικής βίας στα Βαλκάνια, όπου παρατηρείται έξαρση του χουλιγκανισμού.

Τα κρούσματα χουλιγκανισμού στα Βαλκάνια είναι αμέτρητα και αυτό επιβεβαιώθηκε στα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της Παρτίζαν και της Ζάλγκιρις για την EuroLeague. Όπως φαίνεται στα βίντεο οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα επιδράμουν κατά οπαδών της Παρτίζαν που αναχωρούν από το γήπεδο και ακολουθούν θανατηφόρες συμπλοκές. Κουκουλοφόροι άνδρες εμφανίζονται με καδρόνια, κάποιοι εξ’ αυτών μάλιστα εμφανίζονται να κραδαίνουν μέχρι και τσεκούρια, σε κάθε περίπτωση φονικά όπλα με τα οποία καταφέρονται εναντίον των αντιπάλων τους.

Τα στιγμιότυπα μιλούν από μόνα τους στα βίντεο:

 


Το τάιμινγκ της συμπλοκής δεν θεωρείται τυχαίο, καθώς στο αυριανό πρόγραμμα (28/01) της Αδριατικής Λίγκας ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της Παρτίζαν κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς όπως ισχυρίζεται οι φίλαθλοί της δέχτηκαν τις φονικές επιθέσεις σε κάποιου είδους ενέδρα που είχε στηθεί σε βάρος τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0