Basket Talk

Με το… μυαλό στον Ρίβερς οι Μπακς, ο Αντετοκούνμπο «άγγιξε» το triple-double, αλλά δεν αρκούσε (video)

Με το… μυαλό στον Ρίβερς οι Μπακς, ο Αντετοκούνμπο «άγγιξε» το triple-double, αλλά δεν αρκούσε (video)

Οι Καβαλίερς «άλωσαν» το Μιλγούοκι, παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» έφτασε κοντά σε ακόμα ένα triple-double, όμως οι Μπακς ήταν αρκετά άστοχοι και το Κλίβελαντ πήρε τη νίκη με 112-100 (27/01).

Όταν τρεις παίκτες σου μετρούν 16/53 σουτ, δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις κάτι καλό. Ο λόγος για τους Λίλαρντ, Μίντλετον και Λόπες, που κόντρα στους Καβαλίερς τα… έσπασαν!

Το Κλίβελαντ πέρασε από την έδρα των Μπακς με 112-100 (27/01), με την ομάδα του Μιλγουόκι να… περιμένει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Ντοκ Ρίβερς. Κάτι που έγινε τελικά και επίσημο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/01).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε πολύ κοντά στο double-double, όμως και πάλι τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν να στηριχθούν σε αυτό. Σταμάτησε στους 22 πόντους, μετρώντας παράλληλα 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ για τους Cavs ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ, που είχε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ σε μεγάλο βράδυ βρέθηκε και ο Τζάρετ Άλεν, με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0