Basket Talk

Ο Λούκα των… 73ων «μαγικών» κόλπων: Μυθική, ιστορική εμφάνιση του Ντόντσιτς στην Ατλάντα! (video)

Ο Λούκα των… 73ων «μαγικών» κόλπων: Μυθική, ιστορική εμφάνιση του Ντόντσιτς στην Ατλάντα! (video)

Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος; Ο Λούκα Ντόντσιτς κατέρριψε όλα τα κοντέρ στην Ατλάντα, πέτυχε 73 πόντους με double-double (!), για να χαρίσει μία ανεπανάληπτη νίκη στους Μάβερικς, κόντρα στους Χοκς (27/01, 148-143).

Ρεκόρ καριέρας, franchise και ένα σόου, που δύσκολα θα ξεχάσει στην υπόλοιπη στη ζωή του! Ο Λούκα Ντόντσιτς τα έκανε όλα σωστά στην Ατλάντα! Όλα σωστά και ιστορικά! Οι Μάβερικς επικράτησαν των Χοκς με 148-143 (27/01), όμως η αλήθεια είναι πως το τελικό αποτέλεσμα, έχει μικρή σημασία.

Ο Σλοβένος «διέλυσε» τα πάντα στον διάβα του, σημείωσε 41 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ συνολικά σταμάτησε στους… 73! Μάλιστα, επειδή το σκοράρισμα, μάλλον δεν ήταν αρκετό, είπε να κάνει και ένα double-double, καθώς μάζεψε 10 ριμπάουντ, ενώ είχε και 7 ασίστ. Luka Magic είναι άλλωστε!

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί φυσικά την καλύτερη από παίκτη στην ιστορία του συλλόγου από το Ντάλας. Συνολικά, στο NBA, είναι η τέταρτη, με τον Ντόντσιτς πια να βρίσκεται πίσω από τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν (100), τον Κόμπι Μπράιαντ (81) και τον… Γουίλτ Τσάμπερλεϊν ξανά (78)!

Παράλληλα, οι 73 πόντοι του σταρ των Μάβερικς, είναι η καλύτερη επίδοση για ευρωπαίο παίκτη, ξεπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους 64.



Photo Credits: Basketball Forever

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0