Basket Talk

Οι εξωπραγματικές απολαβές του Ντοκ Ρίβερς στους Μπακς!

Οι εξωπραγματικές απολαβές του Ντοκ Ρίβερς στους Μπακς!

Ο Ντοκ Ρίβερς έχει συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία του πάγκου των Μιλγουόκι Μπακς με τις σχετικές λεπτομέρειες να «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα «ελάφια» έβαλαν βαθιά το χέρι στην… τσέπη.

Μιλγουόκι Μπακς και Ντοκ Ρίβερς φαίνεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τα τυπικά να απομένουν για την επισημοποίηση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο 62χρονος προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ελαφιών» μέχρι και το πέρας της σεζόν 2026-27 με τις απολαβές του να φτάνουν τα 40 εκατομμύρια δολάρια στα συνολικά τρεισήμισι χρόνια της συμφωνίας.

Οι Μπακς δεν αποκλείεται να… μπουν μέσα οικονομικά, αφού σα να μην έφτανε ο υπέρογκος μισθός του Ρίβερς, που αγγίζει τις αποδοχές μπασκετμπολίστα – σταρ σε ομάδας, έχουν να αποπληρώσουν τα συμβόλαια των άλλων δύο προπονητών που απέλυσαν τον τελευταίο χρόνο.

Ο λόγος για τον Έιντριαν Γκρίφιν και τον Μάικ Μπουντενχόλζερ που η συμφωνία τους έληξε πρόωρα με την ομάδα του Μιλγουόκι να πληρώνει ουσιαστικά σε μία χρονιά τους μισθούς τριών προπονητών.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0