Basket Talk

«Η μέρα με τη νύχτα»: Η EuroLeague... δείχνει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πόσο άλλαξαν από πέρυσι!

«Η μέρα με τη νύχτα»: Η EuroLeague... δείχνει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πόσο άλλαξαν από πέρυσι!

Αρκετά έχουν αλλάξει, ενώ ακόμη περισσότερα έχουν μείνει ίδια. Ποιά ήταν η βαθμολογία της EuroLeague μετά την 22η αγωνιστική της περσινής σεζόν; Που βρισκόταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός;

Από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν ολοκληρωθεί 22 αγωνιστικές στη EuroLeague και πλέον οι ομάδες οδεύουν προς την 23η, αλλά και στην... τελική ευθεία της regular season της διοργανωσης.

Με 12 παιχνίδια να απομένουν, όλοι οι «μονομάχοι» γνωρίζουν... για τα καλά πως αυτή τη στιγμή, η κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει πολλά, την ώρα που στη βαθμολογία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως σε σχέση με πέρυσι, κάποιοι σύλλογοι παρουσιάζουν μεγάλη άνοδο, όσον αφορά τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, την ίδια στιγμή, που κάποιες αλλες ομάδες έχουν υποχωρήσει στην κατάταξη, συγκριτικά με το πως ήταν αυτή πέρυσι, τη συγκεκριμένη εποχή.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει εκτοξευθεί τη φετινή σεζόν, αφού βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 14-8 και στο... +11 από ότι ήταν στην 22η «στροφή», της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Από την άλλη πλευρά, ο... φετινός Ολυμπιακός έχει τρεις νίκες λιγότερες (ρεκόρ 12-10), σε σχέση με πέρυσι (15-7), ενώ έχει παρουσιάσει μια πτώση πέντε θέσεων, αφού αντί για πρώτος, είναι εκτός.
Παράλληλα, η υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης έχει τέσσερις περισσότερες νίκες, συγκριτικά με την περσινή σεζόν και οδηγεί την... κούρσα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φυσικά, η... έκπληξη της κανονικής διάρκειας είναι η Βίρτους Μπολόνια, η οποία βρίσκεται στο... +9, ενώ απογοητευτική είναι μέχρι στιγμής η πορεία της Αναντολού Εφές (-6), η οποία πάντως ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0